Search
  • Ivana Martinec

ŠTO JE SUMMARUM FITNESS?

Pozdrav dragi čitatelji! S obzirom da smo odlučili pokrenuti blog, red je da se prvo upoznamo!Bok, ja sam Marko Samardžija, imam 26 godina, završio sam Fitnes učilište 2015. godine - program za instruktora fitnessa u teretani uz dodatne module: prevencija i rehabilitacija ozljeda, mentalni trening, fiziologija, prehrana, olimpijska dizanja i fitness index. Nakon godinu dana trenerskog iskustva osnovao sam vlastiti brand - današnji Summarum Fitness u sklopu kojeg nudim svoje usluge. Trener sam četiri godine i imam iskustva s klijentima koji su imali problema sa zglobovima, urođenim tjelesnim disfunkcijama, ozljedama, operacijama, visokim krvnim tlakom, prekomjernom ili premalom tjelesnom masom. Trudnice, novopečene mame, stariji ljudi i adolescenti redoviti su mi klijenti. Preferiram zabavne jednostavne treninge s naglaskom na funkcionalnost i izgradnju mišićne mase. Uz našu Facebook stranicu, imate me priliku upoznati na Instagramu i Youtube kanalu.
Bok, ja sam Ivana Martinec, imam 24 godine, zadnjih 10 godina se bavim plesom, a 2019. sam završila Fitnes učilište - program za instruktora grupnih programa uz glazbu i time postajem certificirani fitness instruktor, a samim time i novi član Summarum Fitnessa! Autor sam bloga i imat ćete me priliku upoznati u daljnjim postovima. Preferiram funkcionalne i dinamične treninge s naglaskom na poboljšanju sposobnosti u obavljanju svakodnevnih radnji. Volim kuhati pa na mom Instagramu možete naći i razne recepte za inspiraciju u kuhinji. Zapratite me na @ivana_summarum.


 

Summa Summarum Fitness pokrenut je 2016. godine, a naziv je 2018. godine skraćen u današnji Summarum Fitness. Mi smo životni i poslovni partneri koji su odlučili zajedno donijeti nešto novo u svijet fitnessa. Naša filozofija je jednostavna i u skladu sa značenjem pojma ''summarum'' – cjeloviti pristup fitnessu koji obuhvaća kvalitetan trening, održivu prehranu i kontinuiranu motivaciju.

Svjesni smo kakvo je danas stanje u svijetu fitnessa. Treneri se trude izgledati što bolje da bi ih potencijalni klijenti prepoznali i izabrali upravo njih da ih vode prema ostvarenju svojih ciljeva. Drugim riječima, najčešći kriterij za odabir osobnog trenera je upravo estetski. Nažalost, ta estetika nije uvijek ostvarena treningom sa kvalitetnim izvođenjem vježbi uz kombinaciju adekvatne prehrane, dovoljne količine sna i drugih faktora, već je nekad i rezultat uzimanja ilegalnih supstanci. Nećemo prozivati nikoga, ali želimo jasno dati do znanja da ne podržavamo takav način dolaženja do fit forme. Naše područje djelovanja je zdravlje i tu želimo ostaviti trag.


Informacije koje ćemo dijeliti s vama na ovom blogu dolaze od onoga što smo mi dosad naučili, pročitali i čuli od vrhunskih stručnjaka u svom području. Objedinili smo naše znanje i želimo ga učiniti dostupnim na što jednostavniji i pristupačniji način. Trudimo se educirati i biti u toku sa novim spoznajama, a samim time i pobijati neka ranija uvjerenja ili tvrdnje kojima smo svi izloženi putem raznih kanala. Nismo doktori znanosti i podržavamo istraživanje i propitkivanje informacija ako ih tražite na adekvatnom mjestu. Ako Vam je cilj zdrav i održiv rezultat - čitajte nas dalje!


gif

189 views0 comments

Recent Posts

See All